Unit4 ERP, az E2E korszerű, integrált vállalatirányítási rendszer

Cserélje le a meglevő, elavult egymástól elkülönülten működő rendszerét a Unit4 ERP-ra egy olyan testre szabható megoldásra, amely együtt fejlődik vállalatával.

Vásároljon ERP-t 0%-os EU-s hitellel,
a KKV Technológia Plusz Hitelprogram keretében

Elindult a KKV Technológia Plusz Hitelprogram a GINOP Plusz) keretében. Várhatóan mintegy 910 milliárd forint EU-forrás áll rendelkezésre a következő hónapokban.

 • A GINOP Plusz-1.4.3-24 pályázat keretében lehetőség nyílik KKV-k számára 0%-os hitel igénylésére technológia fejlesztésekre. Fontos információk a pályázattal kapcsolatban:
  • Hitelösszeg: 10 millió és 100 millió forint között
  • Kamatmentes
  • Országos elérhetőség: Budapest kivételével az ország egész területéről igényelhető
  • Benyújtás kezdete: 2024. április
  • Felhasználhatóság: Új eszközök, gépek, informatikai eszközök beszerzése, megújuló energiaforrások, immateriális javak, képzési és tanácsadási szolgáltatások

Középvállalatokra optimalizált valódi ERP,
amely összeköti a különböző részlegek munkáját

Adaptálhatóság és növekedés a beépített agilitás révén

Reagáljon a piaci változásokra és növelje alkalmazkodóképességét

Stabilitást biztosítunk, amíg Ön innovál

Fejlessze folyamatait és adatminőségét, kockázat nélkül

Teljes állíthatóság az erőforrások optimalizálásához

Mindig egyező adatokkal növelje hatékonyságát

Innovatív megoldások a Unit4 ERP-ban

NAV 3.0 feldolgozás

A unit4 ERP beolvassa, értékeli, feldolgozza szállítói számláit a NAV változáskezelt kapcsolatán keresztül. Képes összepárosítani a beérkezett papír alapú számlákkal és elindítani a megfelelő munkafolyamatban.
Ügyfeleinknek már csak a kérdéses néhány tétellel kell foglalkozniuk

Bank feldolgozás

A unit4 ERP megoldása képes a magyar bankok ki és bejövő forgalmának valós idejű könyvelésére és pontozására, néhány tized százalék pontossággal, melynek része a több devizában valós időben történő könyvelés és árfolyam-különbözet kezelés. A könyvelők feladata már csak az ellenőrzés és a kivételkezelés.

Online integrált pénzügyek

A unit4 ERP megoldása standard módon biztosítja egyéb üzleti rendszerek szolgáltatás alapú kapcsolatát, a kézi tranzakciókkal azonos ellenőrzöttség mellet. Korszerű pénzügyi menedzsment megoldásunk bármely rendszerkapcsolaton keresztül ellenőrzött auditálható tranzakciókat hoz létre.

Digitális logisztika

Napjainkban elvárás az anyag és árumozgásokkal járó tranzakciók automata, félautomata követése és ebből intelligens ERP tranzakciók generálása. A unit4 megoldása a rendszer részeként támogatja a mobil adatgyűjtő és megjelenítő technológiák használatát, akár ipari körülményekre optimalizált eszközökön és kiegészítőkkel. Egy középvállalatnál fontos hogy az új technológiák ne szigetszerűen jelenjenek meg, hiszen nem rendelkezik sok rendszer együttes üzemeltetéséhez szükséges szakembergárdával, de a valós idejű adatkezelés minden üzemméretben kritikus hatékonyság tényező.

Számlaegyeztetés

A unit4 ERP a beérkezett számlákat kiértékeli és a típusának megfelelő munkafolyamatba irányítja. A folyamatok lefutása végén a számlát minden érintett tranzakcióval kipontozza, kollégáinak már csak a kivételeket kell kezelniük. A folyamat fejlesztés nélkül tovább „tanítható”, a rögzítési sablonok által.

Szerződés alapú számlázás

A unit4 ERP megoldás az iparági igényeknek megfelelően automatikus e- és papír számlázással biztosítja a jogszabályoknak és a vevői igényeknek megfelelő számlák kiállítását. Legyen az termék vagy szolgáltatás, cikk alapú vagy ciklikus szerződés alapú számla, a lehetséges mértékig automatizáljuk számlakibocsátását a törvényi feltételek betartásával. Megoldásunk képes a szolgáltatási és kereskedelmi ügyfélkiszolgáló rendszerekből érkező számlakérések intelligens azonnali feldolgozására és a számlázott tételek analitikus tárolására, automatizált elemezhető könyvelésére.

A pénzügyi zárások támogatása

Ma már nem kizárólag multinacionális és tőzsdei vállalatoknál elvárt a szoros havi pénzügyi zárás, melynek hátulütője a sokszínű elhatárolásokat tartalmazó ügyvitel megszervezése. A unit4 ERP megoldása segít az elhatárolások automatizálásában, ellenőrzésében és ahol automatizálni nem lehetséges, a rugalmas elhatárolások generálásában a számviteli szakértőknek.

Önkiszolgáló elemezhetőség

A Unit4 ERP részeként több korszerű megközelítést is alkalmazhat az üzleti elemzésekhez, jelentésekhez. Megoldásunk nyílt, logikus és dokumentált adatbázison alapszik mely adatvagyont már megszokott elemző eszközeivel is elérheti. A Unit4 pénzügyi adatmodellje felépíthető oly módon is, hogy önmagában az egész üzleti tevékenységre vonatkozóan egy egységes, egyező adatpiacot alkosson, mely extra IT szakértelem nélkül is elérhető. A Unit4 ERP azonban teljes adat önkiszolgálást lehetővé tévő IT tudást nem igénylő lekérdező, megjelenítő és elemző eszközparkot is biztosít.

Cégcsoporton belüli számlázás

A unit4 igazi multi-vállalatos rendszerként támogatja a vállalatközi tranzakciók „tükör” kezelését, mely egy lépésben minkét érdekeltségben elvégzi a bizonylatok, számlák előállítását és a szükséges könyveléseket is. A kontrollereket ez a megoldás támogatja a pénzügyi konszolidáció automatizálásában és pontosságában is.

Szállítói számlakezelés automatizálása

A unit4 ERP szállítói számla AddOn-ja nem csak az érkeztetést, jóváhagyást automatizálja, hanem az értékelési, igazolási folyamat végén az analitikus könyvelést is, előállítva az elemezhető integrált pénzügyi adathalmazt. A rendszert felhasználó könyvelőknek elsődleges feladata az ellenőrzés és néhány ponton a kiegészítés, de cél a manuális munka radikális csökkentése.

Previous slide
Next slide

Költözzön a Unit4 felhőbe

A modern pénzügyi rendszerek segítenek folyamatainak és kollégái munkájának transzformációjában. Ne hagyja figyelmen kívül a felhőből elérhető rugalmasság és adatvizualizáció erejét.

Unit4 ERP - Termékismertető

Nézze meg, hogy hogyan segíthet Önnek a Unit4 ERP abban, hogy teljes kontroll alatt tartsa a pénzügyi-, számviteli, logisztikai és gyártási folyamatokat és jelentéseit törvényi előírásoknak megfelelően készítse el.