“Kompromisszumok nélküli” pénzügy-számvitel gazdasági vezetőknek

Unit4 Financials

A Unit4 Financials-t úgy alkottuk meg, hogy képes legyen integrálódni az Ön már meglévő iparág- és vállalatspecifikus alkalmazásaihoz.

Hogyan segíthetünk?

A Unit4 olyan vállalati megoldásokat fejleszt és szállít, amelyek gyorsan, könnyen és költséghatékonyan adaptálhatok az üzleti változásokhoz. Vállalatirányítási (ERP) rendszereink teljes körűen támogatják a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat, úgy mint: • pénzügyi, számvitel • logisztika • gyártás • értékesítés • beszerzés • számlázás • riportok és analitikák E széles körű funkcionalitás lehetőséget ad a vállalatoknak arra, hogy lecseréljék meglévő, elavult, egymástól elkülönülten működő rendszereiket egy integrált, korszerű, kötöttségektől mentes ERP megoldásra.

Miben jobb a Unit4?

Minden egyes alkalmazásunk egyetlen forrásból, ugyanazokkal az adatokkal dolgozik, ezáltal a rendszer konzisztens, pontos és naprakész információkat biztosít, felszámolva a nem hatékony folyamatokat és a többféle különálló rendszerek használatából fakadó adatduplikációt. Így amennyiben bármelyik alkalmazásban módosul egy adat, e változás automatikusan megjelenik a megoldás összes többi alkalmazásában is. Magyarországon vezető ügyviteli megoldásainkat könnyen integráljuk már meglévő rendszerekhez, illetve költséghatékony és gyors bevezetésünkkel egyszerűbbé tesszük az átállási folyamatokat.

Vásárlás vagy felhő szolgáltatás?

Töltse ki a lenti oldalon található űrlapot és munkatársaink vállalatára szabott bemutatóval prezentálják a Unit4 Financials-ben rejlő lehetőségeket! Vagy érdeklődjön telefonon senior sales manager kollégánknál Pinke Szilárdnál: +36 30 930 32 48.

  Unit4 Financials

  A magas szintű hatékonyság, következetesség és pontosság biztosított segítve a vállalatokat a digitális világban való megerősödésben

  A változó üzleti modellek és az új szabályok kialakulásával a változások gyorsabban jelentkeznek, mint valaha – a Unit4 Financials magabiztosan képes menedzselni a legkomplexebb változásokat. A Unit4 Financials úttörő módon egy egységesített főkönyvre épülő pénzügy-számviteli rendszer. Egyedülálló tulajdonsága, hogy valós idejű adatkinyerési képességgel bír. Válassza a kategóriájában legjobb pénzügyi szoftvert, amely könnyedén integrálható a már jelenleg használt rendszereivel így a választás szabadságát biztosítja.

  Összekapcsolt adatok

  Bármely időpontban -önkiszolgáló módon- valós idejű, pontos és koherens adathoz férhet hozzá, bármennyire is változó az üzleti környezet

  Egységesített pénzügy

  Egy modellben megvalósított főkönyv és analitika multidimenzionális könyveléssel

  Hatékony növekedés

  Rugalmasan skálázhatóság és eredményes automatizáció

  Unit4 Financials

  Mindig mindennel egyező pénzügyi adatok a teljes vállalatra vonatkozóan

  A Unit4 Financials teljes átláthatóságot biztosít a pénzügyi folyamataira vonatkozóan, legyenek a lehető legsokrétűbbek, legkomplexebbek vagy legváltozékonyabbak. A tételes feldolgozást megszüntetve, azonnali rálátást kap arra, hogy mi történik, külön álló analitikák és a főkönyvvel való egyeztetések nélkül. A pénzügyi rendszereknek zökkenőmentesen kell integrálódniuk minden más üzleti alkalmazással, amelyet az Ön vállalata használ. Pénzügyi szoftverünk egyedi és innovatív architektúrája páratlan integrációt és átjárhatóságot biztosít, web service-es technológiát alkalmazva. A számviteli funkciók, az üzleti logika illetve a pénzügyi ellenőrzés minden szükséges operatív alkalmazás adataival együtt használható, programozás nélkül. Úgy adhat hozzá, cserélheti le, vagy upgrade-elheti üzleti alkalmazásait, hogy a pénzügyek feletti kontrollt illetve az alkalmazások egymással való kapcsolatát nem veszíti el. A jelenlegi rendszerét úgy tudja a Unit4 Financials megoldással integrálni, hogy képes megfelelni a széleskörű törvényi előírásoknak (mint a Sarbanes-Oxley, több GAAP és IFRS). Bármennyire gyakran mennek is végbe törvényi változások, a rendszerünk állandó megfelelést biztosít.

  Mindent területre kiterjedő pénzügyi rendszer

  • Számvitel

  A Unit4 Financials – egységes pénzügyi rendszerre épülő modell. Segítséget nyújt a vállalatoknak pénzügyi folyamataik modernizálásában és automatizálásában, amely elősegíti a hatékonyabb vállalatirányítást és a törvényi előírásoknak való jobb megfelelést. Kitűnő pénzügyi menedzsment megoldás azon vállalatok számára, amelyek gyakran kerülnek szembe üzleti változásokkal. A Unit4 Financials bármely más megoldásnál könyebb, gyorsabb és költséghatékonyabb alkalmazkodást tesz lehetővé.

  • Pénzügyi tervezés és előrejelzés

  A Unit4 Financials magába foglalja a rugalmas pénzügyi tervezést és a szabvány táblázatkezelést azzal a céllal, hogy a büdzsé előkészítése, finomhangolása illetve véglegesítése a lehető legkönnyebben történjen meg!

  • Költségek kezelése

  A Unit4 Financials end to end költségkezelése révén ellenőrzött és konszolidált keretek közé kerü, a beszerzési tevékenység illetve lehetőséget teremt a vállalat teljes vásárlói erejének kihasználására.

  • Vezetői jelentések és analitikák

  A Unit4 Financials alapot ad egy robosztus de rugalmas informatikai modellnek. Sokrétű riporting eszközök segítik több felhasználó jelentéskészítő tevékenységét, modellezi és analizálja az üzleti adatokat.

  • Folyamatok és ellenőrzések automatizációja

  Egy integrált workflow modul és kontroll menedzsment keretrendszer köti össze a rendszereket, manuális folyamatokat és meghatalmazásokat egy átlátható és auditálható megoldással.

  • Integráció és webes szolgáltatások

  Az IT architektúra olyan megoldásokat használ mint a webes szolgáltatások és XML-ek azzal a céllal, hogy biztonságos, valós idejű más operációs rendszerekkel integrált megoldást nyújtson.

  • Interoperabilitás

  A vállalatoknak kompromisszumok nélküli, operacionális alkalmazásokra és kiemelkedő pénzügyi rendszerre van szüksége. A Unit4 Financials alapvető képessége a kategóriájában kiemelkedő interoperacionálitás.

  • Több alkalmazás & nyelv kezelése

  A Unit4 Financials egyedi technológiával és architektúrával képes más alkalmazásokkal integrálódni. Képes több nyelven akár egy időben hozzáférést biztosítani ugyanazon pénzügyi rendszerhez.

  Unit4 Financials

  A Unit4 Financials-t úgy alkottukmeg, hogy képes legyen integrálódni az Ön már meglévő iparág- és vállalatspecifikus alkalmazásaihoz. Tudjon meg többet a megoldásról!

  Töltse le a szoftverbemutatót
  Unit4 Financials

  Legfontosabb funkciók

  Unit4 Financials megoldásunk teljeskörűen kielégíti a pénzügyi menedzsmenttel kapcsolatos elvárásokat, valós idejű, egységes főkönyvön alapuló felépítése páratlan támogatást nyújt a pénzügyi részlegek számára és széleskörű funkcionalitást kínál többek között az alábbi területeken:

  • Számvitel
   Az első, egyszerűsített főkönyvön alapuló, globális számviteli megoldás, a Unit4 Financials egy modern és multifunkcionális számviteli rendszer, amely eleget tesz a legsokrétűbb és legösszetettebb vállalatok elvárásainak is.
  • Költségvetés készítés, tervezés és előrejelzés
   Ötvöztük pénzügyi modellünk rugalmasságát a Microsoft® Excel® ismerős és kényelmes felhasználói felületével a költségvetések megalapozásának, előkészítésének, finomhangolásának és megalkotásának leegyszerűsítése érdekében.
  • Integráció és webes szolgáltatások
   Unit4 Financials IT architektúrája biztonságos, valós idejű integrációt biztosít az Ön ügyviteli rendszereivel webes alapú szolgáltatások, XML és egyéb, korszerű technológiák segítségével.
  • Együttműködési képességek
   A vállalatok nem köthetnek több kompromisszumot – nagyszerű, a működést támogató alkalmazásokra és nagyszerű pénzügyi rendszerekre van szükségük. A kiváló együttműködési képességek már a kezdetektől fogva fémjelzik a Unit4 Financials-t.
  • Folyamat- és kontroll automatizáció
   Megoldásunk részét képezi egy integrált munkafolyamat-ellenőrző és egy erőteljes kontroll menedzsment keretrendszer, amely egyetlen átlátható és auditálható folyamatba sűríti a különböző rendszereket, manuális folyamatokat és jóváhagyásokat.
  • Költségmenedzsment
   Unit4 Financials a teljes beszerzési ciklust átfogó menedzsment szoftver, amely segítséget nyújt a vállalatoknak a beszerzési folyamatok kontrollálásában és megszilárdításában, illetve megteremti a lehetőségét annak, hogy a vállalat kihasználhassa a beszerzéshez kapcsolódó kapacitásainak teljes skáláját.
  • Jelentéskészítés és elemzések
   Egy erőteljes, rugalmas információs modell, valamint jelentéskészítési, illetve analitikai eszközök teljes arzenálja áll rendelkezésre, amely segítséget nyújt az üzleti eredmények riportolásában, modellezésében és elemzésében – az Ön igényeinek megfelelően.
  • Támogatott platformok és nyelvek
   Unit4 Financials gond nélkül együttműködik más rendszerekkel, ehhez nincs szükség egyedi technológiára vagy megoldásra. Lehetővé teszi azt is, hogy ugyanazt a rendszert párhuzamosan más-más nyelven érjék el a felhasználók.
  Unit4 Financials

  Növelje profitabilitását az indirekt költségek csökkentésével!

  Talán a legkevésbé automatizált és kontrollált vállalati folyamatok az indirekt költségek kezelése: azok az eszközök és szolgáltatások, amelyek a vállalat normális működéséhez szükségesek – irodai felszerelések, informatikai berendezések, szoftverek, karbantartási eszközök, szakértői szolgáltatások, stb. Ugyan az indirekt költségek nem a legnagyobb költségkategóriát jelentik a legtöbb vállalat számára, gyakran van szükség ezen a területen is megtakarításokra és a folyamatok hatékonyságának javítására.
  A Unit4 Financials olyan átfogó beszerzés-menedzsment megoldást kínál, amely lefedi a teljes beszerzési ciklust az igények felmerülésétől kezdve egészen a kifizetésig. Beszerzési modulunk segítségével a költségek csökkenthetők, mivel gyors, ellenőrzött és online hozzáférést biztosít a kulcsfontosságú beszerzési funkciókhoz, valamint költség-ellenőrzést tesz lehetővé a kiadások felett.
  Az indirekt költségekkel kapcsolatos folyamatok automatizálásával közvetlenül az eredményben jelentkező jelentős megtakarításokat érhet el. Amint a megfelelő kontrollpontok és folyamatok beindulnak, hatékonnyá válik a szállítók kiválasztása és teljes mértékben kiaknázható lesz a vállalat egységes beszerzésekben rejlő potenciálja.

  Unit4 Financials

  Skálázható szolgáltatások a hatékony növekedés szolgálatában

  A vállalat folyamatainak hatékonysága az automatizációtól illetve az ellenőrzéstől függ. A Unit4 Financials segítségével vállalata automatizálhatja egyes pénzügyi folyamatait, növelheti az üzlet átláthatóságát és minden szinten fenn tarthatja az irányítást és a kontrollt.
  A növekedés időszakában, a folyamatok megváltoznak, az adatokhoz csak lassabban lehet hozzáférni és megnő a felesleges, manuális feladatok száma. A pénzügyi rendszerek közül a Unit4 Financials úgy oldja meg ezt a problémát, hogy kiszélesíti ls automatizálja a pénzügyi ellenőrzést a folyamatok, alkalmazások felett workflow-k segítségével. A feldolgozás és az egyeztetés funkcióit automatizálja, valamint a hatékony és automatizált felesleges feladatokat felismerő motorral, illetve automatizált havi riportokkal az audit költsége is csökkenthető.
  Mindemellett, az applikáción belül saját maga képes változtatásokat tenni, így agilis és hatékony munkát végezhet, még a legagresszívabb növekedés időszakában is.

  Unit4 Financials

  Egységesített főkönyv multidimenziós könyveléssel

  A legjobb pénzügyi rendszerek a komplex adatokból egyszerű megjelenítést képesek biztosítani. A Unit4 Financials modellje segítségével a változtatások hatékonyabban csak egy helyen, a valós időben elérhető, egységesített főkönyvben kell, hogy megvalósuljanak, anélkül, hogy további ellenőrzéseket kellene tenni. A Unit4 Financials pénzügyi információi mindig egyeznek. Ezzel egyidőben a megoldás multidimenziós struktúrája az adatok rendszerezésének, mérésének, és analizálásának végtelen módját teszi lehetővé, a komplexitás mértékétől függetlenül, biztosítva a lehető legjobb átláthatóságot.
  Pénzügyi rendszerünk képes kezelni összetett helyi törvényi előírásokat, a különböző valutanemekben zajló tranzakciókat, a több országos jelenlétet, a több nyelvet – mindazt, amit egy multinacionális környezet megkíván. Ez az erősségünk lehetővé teszi a megfelelést a helyi speciális számviteli szabályoknak úgy, hogy közben alkalmazkodik a globális kontrolling elvárásaihoz és megtartható az átláthatóság és a kontroll.