ERP2U

a Unit4 Elite szintű szoftverszállító partnere

Az ERP2U csoport több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik Közép-Kelet Európában a Unit4 nemzetközi vállalatirányítási, pénzügyi, logisztikai rendszereinek bevezetése terén – közel 100 magyar, regionális és nemzetközi ügyfelet szolgál ki budapesti és prágai központjaiból.
Elkötelezett szakembereink által implementált cloud ERP megoldásaink értéket teremtenek ügyfeleinknek. Dedikált support csapatunk helyi nyelveken nyújt támogatást a nemzetközi szoftverekhez.

A Unit4-ról

A Unit4 újgenerációs vállalati szoftvereit arra tervezték hogy megváltoztassák ahogy az emberek dolgoznak. A Unit4 és cégünk innovatív fejlesztési kultúrájának köszönhetően, a legújabb mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és más digitális technológiák állnak az ügyfeleink rendelkezésére – így támogatásunkkal sokkal pontosabb üzleti folyamatokat hozhatnak létre.

Miért

A cégeknek a munkavállalók minőségére koncentráló szervezeteknél jobb, okosabb szoftverekre van szükségük.

Hogyan

Az önirányító automata rendszerek Csökkentik a manuális feladatokat, egyszerűsítik a felhasználást, így a felhasználók jobban fókuszáltak és gyorsabbak.

Mit

Agilis megoldásokat építünk és rugalmas elérési módokat kínálunk: saját virtuális felhő, single, hibrid vagy multi tenant felhő, telepített megoldás.

Magyar és regionális ügyfeleink

Középvállalati ügyfelek kiszolgálására törekszünk. Szakértő csapatunk a vegyes profilú vállalatcsoportok központi pénzügyeiben, szolgáltató cégek integrált back-office rendszerének implementálásában, továbbá alsó-közepes méretű gyártók és kereskedők számára teljes lefedettségű ERP rendszert biztosít.

Nemzetközi ügyfeleink

Cégünk csapata önállóan vagy nemzetközi együttműködés keretében folyamatosan vesz részt középvállalatok szoftverimplementációs projektjeiben az egész világon.

Lépjen velünk kapcsolatba!